Posts in category

kebaikan syma fit tea


Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau gula. Tapi masih tawar… Ajaib sungguh… Betullah, agen agen duk kempen, TEH POTONG GULA…  

13

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006

23

Diabetis?? Berita baik untuk pesakit diabetis (kencing manis) khususnya.. Kawal gula anda dengan minum Syma Fit Tea.. Minuman teh 7 herba tanpa gula tambahan..

48

Tentulah SYMA FIT TEA  #symafittea – teh potong gula sesuai untuk mencegah kencing manis. stokis diperlukan…

49

Percaya atau tidak, ni adalah satu kelebihan bila anda minum teh, tapi bukan yang biasa biasa. Teh ni dikenali dengan nama syma fit tea. U all tau tak, salah satu kandungan dia daun mulberry. Khasiat mulbery ni baik untuk menurunkan berat badan.  Katakan dalam sebulan u minum syma fit tea, bila timbang berat turun. Jangan …

125

100 stokis syma fit tea diperlukan Modal kecil je, untung besar PAKEJ : Executive Director : 24 Box Tea (Rm2400) Dapat 2 FREE account atas nama sendiri Kiraan untung runcit macam ni: sekotak untung rm30, darab 24 =rm720 Kiraan untung pembangunan rangkaian anda macam ni :  Cukup dengan 3 keping gambar ni dulu, banyakkan pening …

65