Posts in category

pengedar syma fit tea


Mulakan bicara biz kita dgn tester sft secara percuma. Sentiasa selit 3-4 keping sachet SFT di kocek seluar atau di dalam hand bag. Mulakan bicara dgn offer mencuba dulu minum SFt ……………………….    

17

Ada tiga pakej dalam business syma fit tea ni.. tapi saya lebih suka kongsi pakej ketiga. Alang alang buat business join la pakej executive director. modal rm2400 dapat 24kotak… sekotak untung rm30. citer bab tu x best, citer bab ni baru best. maksimum pendapatan sehari ialah rm6000. jika sebulan maksimum rm30000. dapat 10% pun ok …

60

syukur alhamdulillah, pecah teloq doh… smalam dapat stok syma fit tea, harini pos ke Penang.. terima kasih buyer   Nak beli, wasap je saya 0103317006 Nak daftar stokis, wasap je saya 0103317006    

45

pengedar syma fit tea diperlukan Stokis syma fit tea diperlukan 0103317006

39

Tip nak tau produk tu viral ke tak! Pertama, u buka facebook u, jika u tgk user lain selalu ‘up’ produk yang sama, maka produk tu, i sahkan PRODUK VIRAL. Kedua, u cuba check hashtag dia, contoh hashtag ni syma fit tea (klik je, i dah link kan). Jika banyak, i sahkan PRODUK VIRAL. Ketiga, u ambil …

137