Posts in category

Syma fit tea


syok tengok sahabat sahabat memborong stok syma fit tea.. dalam gambar ni, upline saya yg berkaca mata…    

12

Yeah! produk dah sampai… Yg penting i minum dulu.. Bau strawberry dia WOW.. Tekak boleh terima….Boleh minum macam biasa… Habis secawan SFT, saya minum tea gula lain pulok. Terus rasa tawar, rasanya dah kacau gula. Tapi masih tawar… Ajaib sungguh… Betullah, agen agen duk kempen, TEH POTONG GULA…  

13

Akhirnya penantian saya akan berakhir, stok dah ada kat tangan ‘upline’ saya. Harini 8/1/2019 dia akan pos. Maybe hari rabu stok syma fit tea sampai kat saya. Baru saya bersemangat nak promote ni.    

12

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006

23

Minum teh boleh cegah kencing manis. Mudahkan! Tapi bukan sebarangan teh, saya syorkan anda minum teh syma fit tea (Sft). Antara kandungan SFT ialah Gymnema. Nak beli, wasap je saya 0103317006

27

Luka lambat sembuh tu tanda awal kencing manis.  Baik cegah sekarang, saya syorkan anda minum teh syma fit tea (Sft). Antara kandungan SFT ialah Gymnema. Nak beli, wasap je saya 0103317006

30