Posts in category

Syma fit tea


Berminat tambah pendapatan? anda di alu alukan untuk jadi stokis syma fit tea. Modal rm2400, dapat 24 kotak syma fit tea, sekotak untung rm30. Jika 24kotak, untung anda RM720. Banyakkan! tapi ada lagi yang best, jika anda berjaya daftar stokis lain, komisen anda RM480. Jika 2 stokis dah RM960. Kemudian ajar mereka duplicate. Bonus lain …

39

Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana selera makan saya kuat dan senaman malas. Tapi u all jangan risau, suka minum teh tak? Ni nak bagitau, ada satu …

28

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungan syma fit tea. Papermint  

25

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak je syma fit tea, pun boleh…Lagi best, beli 24kotak terus… Stokis 0103317006

28

RICH WEALTH GLOBAL yang memasarkan produk SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik …

27

100 stokis syma fit tea diperlukan Modal kecil je, untung besar PAKEJ : Executive Director : 24 Box Tea (Rm2400) Dapat 2 FREE account atas nama sendiri Kiraan untung runcit macam ni: sekotak untung rm30, darab 24 =rm720 Kiraan untung pembangunan rangkaian anda macam ni :  Cukup dengan 3 keping gambar ni dulu, banyakkan pening …

47

Masalah susah nak diet? minum la syma fit tea, 3 kali sehari 0103317006

51

pengedar syma fit tea diperlukan Stokis syma fit tea diperlukan 0103317006

32

Tip nak tau produk tu viral ke tak! Pertama, u buka facebook u, jika u tgk user lain selalu ‘up’ produk yang sama, maka produk tu, i sahkan PRODUK VIRAL. Kedua, u cuba check hashtag dia, contoh hashtag ni syma fit tea (klik je, i dah link kan). Jika banyak, i sahkan PRODUK VIRAL. Ketiga, u ambil …

134