Posts in category

Teh tanpa gula


Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006

23

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak je syma fit tea, pun boleh…Lagi best, beli 24kotak terus… Stokis 0103317006

33

ROOIBOS mengandungi banyak nutrisi yang penting bagi kesihatan. Dari tulang yang sihat sehingga pencegahan kanser dan juga membantu dalam penurunan berat badan.   Dialog U tanya diri U. Klik link dibawah, jika dah ready Apa kebaikan syma fit tea Viral ke syma fit tea? – YES Boleh tambah side income tak? – YES

41

100 stokis syma fit tea diperlukan Modal kecil je, untung besar PAKEJ : Executive Director : 24 Box Tea (Rm2400) Dapat 2 FREE account atas nama sendiri Kiraan untung runcit macam ni: sekotak untung rm30, darab 24 =rm720 Kiraan untung pembangunan rangkaian anda macam ni :  Cukup dengan 3 keping gambar ni dulu, banyakkan pening …

31

Orang Kelantan suka yang manis manis: nak air pun manis, gula tambah la, susu lebih la. Kuih pun manis manis, kena puding telor memang kaw manis. Makan pun nak manis, roti canai kuah dai siap tambah gula, tu orang Kelantan la. Risau juga, kot kena kencing manis, usia pun dah 3siri. Baru tahun ni, ada …

51