Posts in category

motivasi


Nasihat kepada pengedar Syma Fit Tea: Jangan takut kalau berniaga tak ada yang datang membeli. Sebab hati pembeli Allah yang pegang. Tapi takut lah bila berniaga, ramai yang datang membeli hari ni , tapi esoknya rezeki dah bocor. Rezeki tanpa berkat . Kereta rosak . Anak sakit . Duit hilang. Tak lekang dari hutang . …

150

Stokis/pengedar syma fit tea, sila baca ni 1) DOA – sentiasa berdoa pada ALLAH SWT, apa yg didoakan haruslah sampai dan nyata 2) USAHA – sentiasa berusaha menaikkan apa jua yg kita sedang lakukan sekarang.wlu terpaksa berkorban masa tenaga dan wang ringgit 3) REDHA – Mendapat keredhaan dari kedua ibu bapa kita 4) TAWAKKAL – …

133

Sikit je masa lagi produk symafittea akan VIRAL. Jangan lepaskan peluang ni, ni lah masa untuk anda mengubah tahap ekonomi anda. Bertindak sekarang. Untung runcit syma fit tea tinggi, untung dari network jual syma fit tea pun ada. Berminat wasap sy 0103317006

316