Masalah risau berat naik


Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂

Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana selera makan saya kuat dan senaman malas.

Tapi u all jangan risau, suka minum teh tak?

Ni nak bagitau, ada satu teh baik jika diminum setiap hari. Sehari minum 3 kali. Minum pagi, petang dan malam. Rasa memang sedap, bau wangi strawberry. Teh ni orang sebut syma fit tea.

Teh jika cari kat kedai memang tak jumpa la, hanya pengedar sah je yang jual. Jika kat pasaran online saya ada jual.

Dalam 2-3 minggu selepas u minum teh, cuba la timbang berat tu, i yakin berat u akan berkurangan.

Ini disebabkan salah satu kandungan dia cukup power, khasiat banyak ni. Cuba taip mulberry kat google. Banyak khasiat mulberry ni.

Terutama baik untuk menurunkan berat badan.

So sekarang anda buat pilihan, nak yang mudah atau payah.

Jika saya, saya pilih minum syma fit tea.

Mudah je kan, hanya tukar jenama teh dan banyakkan minum air kosong.

Harga dia pun tak la mahal, rm130 sekotak. Boleh diguna untuk 30 hari.

Nak beli, okay wasap saya.. 0103317006

 

Jika anda rasa artikel ini membantu, share la..

Agen, dealer, stokis dan pengedar syma fit tea diperlukan 0103317006.

Inilah masa atau peluang untuk anda tingkatkan ekonomi keluarga anda.

Previous Tau tak minum syma fit tea kurang stress
Next Stokis Syma fit tea diperlukan