Posts in tag

bizonline


Orang Kelantan suka yang manis manis: nak air pun manis, gula tambah la, susu lebih la. Kuih pun manis manis, kena puding telor memang kaw manis. Makan pun nak manis, roti canai kuah dai siap tambah gula, tu orang Kelantan la. Risau juga, kot kena kencing manis, usia pun dah 3siri. Baru tahun ni, ada …

54

Lokasi terkini Halloooo semua. Selamat Pagi. Assalamualaikum. Esok Table Talk syma fit tea disini ya.

58

SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: ­čî▒Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan ­čî▒Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula ­čî▒dDStevia – pemanis semulajadi ­čî▒Daun Pudina – menghilangkan stress ­čî▒Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga ­čî▒Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik untuk menurunkan kadar gula Sekotak RM130 …

370

Stokis/pengedar syma fit tea, sila baca ni 1) DOA – sentiasa berdoa pada ALLAH SWT, apa yg didoakan haruslah sampai dan nyata 2) USAHA – sentiasa berusaha menaikkan apa jua yg kita sedang lakukan sekarang.wlu terpaksa berkorban masa tenaga dan wang ringgit 3) REDHA – Mendapat keredhaan dari kedua ibu bapa kita 4) TAWAKKAL – …

139

Sikit je masa lagi produk symafittea akan VIRAL. Jangan lepaskan peluang ni, ni lah masa untuk anda mengubah tahap ekonomi anda. Bertindak sekarang. Untung runcit syma fit tea tinggi, untung dari network jual syma fit tea pun ada. Berminat wasap sy 0103317006

322