Posts in tag

dealer syma fit tea


Stokis syma fit tea diperlukan di SABAH…… Berminat wasap saya 0103317006

19

BONGKAR rahsia peluang menjana income 5 angka sebulan. Jom orang2 Kuantan, jangan lepaskan peluang untuk bertemu dengan speaker2 hebat kita ini.. Mereka akan berkongsi ilmu secara personal bagaimana untuk menjana income anda dan keluarga anda.. …………………. 0103317006

27

Akhirnya penantian saya akan berakhir, stok dah ada kat tangan ‘upline’ saya. Harini 8/1/2019 dia akan pos. Maybe hari rabu stok syma fit tea sampai kat saya. Baru saya bersemangat nak promote ni.    

13

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat, mencegah lebih baik dari merawat. Mencegah lebih murah dari merawat. Kakanda syorkan adinda minum SYMA FIT TEA selalu, baik untuk kesihatan, …

31

Cara paling mudah, kawal gula dalam minuman… Syma fit tea merupakan teh tanpa gula. Diperkayakan dengan stevia. Comfirm boleh minum, dont worry. Rasa strawberry.

29

Minum teh boleh cegah kencing manis. Mudahkan! Tapi bukan sebarangan teh, saya syorkan anda minum teh syma fit tea (Sft). Antara kandungan SFT ialah Gymnema. Nak beli, wasap je saya 0103317006

29

Berminat tambah pendapatan? anda di alu alukan untuk jadi stokis syma fit tea. Modal rm2400, dapat 24 kotak syma fit tea, sekotak untung rm30. Jika 24kotak, untung anda RM720. Banyakkan! tapi ada lagi yang best, jika anda berjaya daftar stokis lain, komisen anda RM480. Jika 2 stokis dah RM960. Kemudian ajar mereka duplicate. Bonus lain …

43