Posts in tag

rich wealth global


Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana selera makan saya kuat dan senaman malas. Tapi u all jangan risau, suka minum teh tak? Ni nak bagitau, ada satu …

31

Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungan syma fit tea. Papermint  

35

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak je syma fit tea, pun boleh…Lagi best, beli 24kotak terus… Stokis 0103317006

37

Diabetis?? Berita baik untuk pesakit diabetis (kencing manis) khususnya.. Kawal gula anda dengan minum Syma Fit Tea.. Minuman teh 7 herba tanpa gula tambahan..

53

Nasihat orang tua, beringat sebelum kena. Mencegah lebih baik dari merawat. Kita bukan selama-lamanya sihat. So, apa kata harini, kita mula dengan tukar jenama teh, mesej ni khas untuk penggemar teh. Apa salahnya minum teh kesihatan, mungkin membantu kita dalam meningkatkan kesihatan seharian. Disamping tu, kita boleh jana pendapatan no.2, kongsikan keberkesan teh ni dengan …

39

Saya suka bekerja dengan ladyboss muda-muda,ia akan membuat saya kelihatan sentiasa muda😊 Syma fit tea

44

Saya suka bekerja dengan ladyboss muda-muda,ia akan membuat saya kelihatan sentiasa muda😊 Syma fit tea

41

Tip promote produk, mesti la produk tu viral, baru mudah jual. Biar bersepah hastag syma fit tea di alam maya. Baru la, wasap anda tak sunyi sepi. Niaga pun syok gini.

23

Tip promote produk, mesti la produk tu viral, baru mudah jual. Biar bersepah hastag syma fit tea di alam maya. Baru la, wasap anda tak sunyi sepi. Niaga pun syok gini.    

28

Saya suka bekerja dengan ladyboss muda-muda,ia akan membuat saya kelihatan sentiasa muda😊 Syma fit tea

48