Posts in tag

sihat


Lokasi terkini Halloooo semua. Selamat Pagi. Assalamualaikum. Esok Table Talk syma fit tea disini ya.

57

Masalah susah nak diet? minum la syma fit tea, 3 kali sehari 0103317006

57

Kami baru bermula, stokis syma fit tea diperlukan. Cair tak ayat tu? modal rendah je, income anda tentukan berapa banyak (bergantung pada usaha anda) 200 dah boleh mula. Come on. wasap saya 0103317006

107

InsyaAllah, satu hari nanti anda akan jejak kaki disini. anda mencari side income? jom join saya, kita sama sama jual produk syma fit tea. Ada untung runcit, ada untung perkembangan rangkaian. Makin besar rangkaian anda, makin besar bonus anda. Hubungi saya :0103317006

276

SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: ­čî▒Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan ­čî▒Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula ­čî▒dDStevia – pemanis semulajadi ­čî▒Daun Pudina – menghilangkan stress ­čî▒Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga ­čî▒Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik untuk menurunkan kadar gula Sekotak RM130 …

367