Posts in tag

stokis syma fit tea


Tahukah anda, satu satu berita yang cukup menakutkan bila anda diberitahu, anda mengidap kencing manis. Masa tu, ada duit banyak pun rasa tak guna. Oleh itu baik cegah dari merawat. Bertindak sekarang! Dapatkan produk syma fit tea sekarang, rm130 je sekotak. Jika beli 2 kotak rm200 je. wasap saya, untuk tau kebaikan dan testimoni produk …

185

SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: ­čî▒Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan ­čî▒Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula ­čî▒dDStevia – pemanis semulajadi ­čî▒Daun Pudina – menghilangkan stress ­čî▒Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga ­čî▒Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik untuk menurunkan kadar gula Sekotak RM130 …

370

Stokis/pengedar syma fit tea, sila baca ni 1) DOA – sentiasa berdoa pada ALLAH SWT, apa yg didoakan haruslah sampai dan nyata 2) USAHA – sentiasa berusaha menaikkan apa jua yg kita sedang lakukan sekarang.wlu terpaksa berkorban masa tenaga dan wang ringgit 3) REDHA – Mendapat keredhaan dari kedua ibu bapa kita 4) TAWAKKAL – …

139

Sikit je masa lagi produk symafittea akan VIRAL. Jangan lepaskan peluang ni, ni lah masa untuk anda mengubah tahap ekonomi anda. Bertindak sekarang. Untung runcit syma fit tea tinggi, untung dari network jual syma fit tea pun ada. Berminat wasap sy 0103317006

322