Posts in tag

Syma fit tea


26.1.2019 jangan lupa semua orang utara, terutama orang Kedah.. Jemput hadir..   Yang benar, 0103317006 Nazrin

25

syok tengok sahabat sahabat memborong stok syma fit tea.. dalam gambar ni, upline saya yg berkaca mata…    

14

Dapat wasap dari Mr.King, katanya prospek semalam dah sign up… Woow..Alhamdulillah…Tq bos, bantu saya… Nak jumpa jauh lak, mujur la Mr.King ada Saya di Kelantan, Mr.King di Kuala Lumpur.. Prospek di Kuala Lumpur..            

30

Tawar kan. Boleh minum tak? hahhaha. Ada satu teh tanpa gula.. rasa takde la tawar. Tapi boleh minum, kerana : dicampurkan dengan stevia. Pemanis semulajadi. Ditambah dengan daun pudina. Rasa mulut berangin. Aromanya strawberry pasti menyelerakan.. Setiap herbanya baik untuk kesihatan. Rugi jika tak minum syma fit tea Nak beli wasap saya 0103317006

23

Ada tiga pakej dalam business syma fit tea ni.. tapi saya lebih suka kongsi pakej ketiga. Alang alang buat business join la pakej executive director. modal rm2400 dapat 24kotak… sekotak untung rm30. citer bab tu x best, citer bab ni baru best. maksimum pendapatan sehari ialah rm6000. jika sebulan maksimum rm30000. dapat 10% pun ok …

65

Tip promote produk, mesti la produk tu viral, baru mudah jual. Biar bersepah hastag syma fit tea di alam maya. Baru la, wasap anda tak sunyi sepi. Niaga pun syok gini.

24

RICH WEALTH GLOBAL yang memasarkan produk SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik …

33

100 stokis syma fit tea diperlukan Modal kecil je, untung besar PAKEJ : Executive Director : 24 Box Tea (Rm2400) Dapat 2 FREE account atas nama sendiri Kiraan untung runcit macam ni: sekotak untung rm30, darab 24 =rm720 Kiraan untung pembangunan rangkaian anda macam ni :  Cukup dengan 3 keping gambar ni dulu, banyakkan pening …

51

Lokasi terkini Halloooo semua. Selamat Pagi. Assalamualaikum. Esok Table Talk syma fit tea disini ya.

58

  Nak beli produk syma fit tea, wasap saya 0103317006

36