Posts in tag

Syma fit tea


satu sachet syma fit tea boleh guna untuk tiga kali minum. Jika mug, sekali guna la. jangan masukkan gula. Just sachet dengan air panas je. kebaikan sft baca sini

118

Masalah susah nak diet? minum la syma fit tea, 3 kali sehari 0103317006

63

kenal tak sapa ni? follower instagram lebih sejuta (kata suami syima) so bab viral syma fit tea tak perlu risau dah. join saya, kita cari side income..      

86

Kami baru bermula, stokis syma fit tea diperlukan. Cair tak ayat tu? modal rendah je, income anda tentukan berapa banyak (bergantung pada usaha anda) 200 dah boleh mula. Come on. wasap saya 0103317006

112

InsyaAllah, satu hari nanti anda akan jejak kaki disini. anda mencari side income? jom join saya, kita sama sama jual produk syma fit tea. Ada untung runcit, ada untung perkembangan rangkaian. Makin besar rangkaian anda, makin besar bonus anda. Hubungi saya :0103317006

276

Tahukah anda, satu satu berita yang cukup menakutkan bila anda diberitahu, anda mengidap kencing manis. Masa tu, ada duit banyak pun rasa tak guna. Oleh itu baik cegah dari merawat. Bertindak sekarang! Dapatkan produk syma fit tea sekarang, rm130 je sekotak. Jika beli 2 kotak rm200 je. wasap saya, untuk tau kebaikan dan testimoni produk …

185

100 stokis syma fit tea diperlukan di Kuala Lumpur Modal mampu bayar, untung besar PAKEJ : Executive Director : 24 Box Tea (Rm2400) Dapat 2 FREE account atas nama sendiri Kiraan untung runcit macam ni: sekotak untung rm30, darab 24 =rm720 Kiraan untung pembangunan rangkaian anda macam ni :┬á Cukup dengan 3 keping gambar ni …

763

Nasihat kepada pengedar Syma Fit Tea: Jangan takut kalau berniaga tak ada yang datang membeli. Sebab hati pembeli Allah yang pegang. Tapi takut lah bila berniaga, ramai yang datang membeli hari ni , tapi esoknya rezeki dah bocor. Rezeki tanpa berkat . Kereta rosak . Anak sakit . Duit hilang. Tak lekang dari hutang . …

156

SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: ­čî▒Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan ­čî▒Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula ­čî▒dDStevia – pemanis semulajadi ­čî▒Daun Pudina – menghilangkan stress ­čî▒Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga ­čî▒Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik untuk menurunkan kadar gula Sekotak RM130 …

370

Stokis/pengedar syma fit tea, sila baca ni 1) DOA – sentiasa berdoa pada ALLAH SWT, apa yg didoakan haruslah sampai dan nyata 2) USAHA – sentiasa berusaha menaikkan apa jua yg kita sedang lakukan sekarang.wlu terpaksa berkorban masa tenaga dan wang ringgit 3) REDHA – Mendapat keredhaan dari kedua ibu bapa kita 4) TAWAKKAL – …

139