Posts in tag

symafittea


Akhirnya penantian saya akan berakhir, stok dah ada kat tangan ‘upline’ saya. Harini 8/1/2019 dia akan pos. Maybe hari rabu stok syma fit tea sampai kat saya. Baru saya bersemangat nak promote ni.    

12

Bila usia makin meningkat, macam macam penyakit “coming soon”. Antaranya, darah tinggi, kencing manis. Kakanda mahu semua adinda di Malaysia jaga kesihatan mulai sekarang, amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat. Adinda perlu ingat, mencegah lebih baik dari merawat. Mencegah lebih murah dari merawat. Kakanda syorkan adinda minum SYMA FIT TEA selalu, baik untuk kesihatan, …

27

Cara paling mudah, kawal gula dalam minuman… Syma fit tea merupakan teh tanpa gula. Diperkayakan dengan stevia. Comfirm boleh minum, dont worry. Rasa strawberry.

28

Minum teh boleh cegah kencing manis. Mudahkan! Tapi bukan sebarangan teh, saya syorkan anda minum teh syma fit tea (Sft). Antara kandungan SFT ialah Gymnema. Nak beli, wasap je saya 0103317006

28

Berminat tambah pendapatan? anda di alu alukan untuk jadi stokis syma fit tea. Modal rm2400, dapat 24 kotak syma fit tea, sekotak untung rm30. Jika 24kotak, untung anda RM720. Banyakkan! tapi ada lagi yang best, jika anda berjaya daftar stokis lain, komisen anda RM480. Jika 2 stokis dah RM960. Kemudian ajar mereka duplicate. Bonus lain …

42

Risau berat naik? Rilek la, nak bagi tip ni. 🙂 Cuba amalkan kurang makanan bergula, minuman bergas atau senaman tiap2 hari.. mudah je kan, tapi mampu ke kita? Bagi saya, agak sukar sikit kerana selera makan saya kuat dan senaman malas. Tapi u all jangan risau, suka minum teh tak? Ni nak bagitau, ada satu …

31