Posts in tag

symafittea


Yes betul, benda ni tak dinafikan. Mungkin disebabkan oleh kandungan syma fit tea. Papermint  

35

Bancuh tanpa gula. Kebaikan Syma Fit Tea: “Kawal gula dalam darah” “Mengelak pengambilan gula berlebihan” “Mengurangkan risiko diabetes” “Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik” “Mengawal berat badan IDEAL” pilihan di tangan anda, nak beli satu kotak je syma fit tea, pun boleh…Lagi best, beli 24kotak terus… Stokis 0103317006

37

Ada tiga pakej dalam business syma fit tea ni.. tapi saya lebih suka kongsi pakej ketiga. Alang alang buat business join la pakej executive director. modal rm2400 dapat 24kotak… sekotak untung rm30. citer bab tu x best, citer bab ni baru best. maksimum pendapatan sehari ialah rm6000. jika sebulan maksimum rm30000. dapat 10% pun ok …

65

Diabetis?? Berita baik untuk pesakit diabetis (kencing manis) khususnya.. Kawal gula anda dengan minum Syma Fit Tea.. Minuman teh 7 herba tanpa gula tambahan..

57

Nasihat orang tua, beringat sebelum kena. Mencegah lebih baik dari merawat. Kita bukan selama-lamanya sihat. So, apa kata harini, kita mula dengan tukar jenama teh, mesej ni khas untuk penggemar teh. Apa salahnya minum teh kesihatan, mungkin membantu kita dalam meningkatkan kesihatan seharian. Disamping tu, kita boleh jana pendapatan no.2, kongsikan keberkesan teh ni dengan …

39

Saya suka bekerja dengan ladyboss muda-muda,ia akan membuat saya kelihatan sentiasa muda😊 Syma fit tea

44

Saya suka bekerja dengan ladyboss muda-muda,ia akan membuat saya kelihatan sentiasa muda😊 Syma fit tea

41

Tip promote produk, mesti la produk tu viral, baru mudah jual. Biar bersepah hastag syma fit tea di alam maya. Baru la, wasap anda tak sunyi sepi. Niaga pun syok gini.

23

Tip promote produk, mesti la produk tu viral, baru mudah jual. Biar bersepah hastag syma fit tea di alam maya. Baru la, wasap anda tak sunyi sepi. Niaga pun syok gini.    

28

Saya suka bekerja dengan ladyboss muda-muda,ia akan membuat saya kelihatan sentiasa muda😊 Syma fit tea

48