Posts in tag

symafittea


syukur alhamdulillah, pecah teloq doh… smalam dapat stok syma fit tea, harini pos ke Penang.. terima kasih buyer   Nak beli, wasap je saya 0103317006 Nak daftar stokis, wasap je saya 0103317006    

47

Pertama, kena kurangkan gula – comfirm berkesan. Tapi mampu tak kita minum seharian tanpa gula? Bagi saya jika tak minum air manis dalam sehari rasa tak bertenaga. U all macammana lak? Kedua, minum produk yang mengandungi herba Moringa Oleifera. Herba ini sangat berkesan  untuk menurunkan gula dalam darah. Jika saya diberi pilihan, saya pilih no:2. Persoalannya dimana …

28

faveret ni, sedap sangat…. ikan kasan ni.. lepas makan jangan lupa minum #symafittea

26

RICH WEALTH GLOBAL yang memasarkan produk SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik …

33

Tentulah SYMA FIT TEA  #symafittea – teh potong gula sesuai untuk mencegah kencing manis. stokis diperlukan…

49

Harini 1st time sy dengar tn.syuk ceramah.  Orangnya muda lagi tapi semangat dia kental.  Tak rugi saya hadir harini (8/12/2018). Dia btau, banyak business sebelum ni mati kerana kena menaja selalu, tanpa penajaan ahli baru takde bonus. Contohnya gini,  tahun pertama takpe menaja ahli baru,  takkan tahun 2-3 kena menaja lagi. Rimaskan Tapi di richwealth …

25

Sifu saya duk jauh, kami berhubung guna wasap je. Dia selalu bagi tip, agar saya tak cepat drop. Dia selalu mention pada saya supaya hadir program secret of succes atau program BOP. Lepas tu dia suruh ambil gambar. Business syma fit tea ni saya kena fokus betul betul. Ni saya bergambar dengan salah sorang bos …

17

Untuk tujuan baclink je ni,  pinterest. Supaya web ni cepat naik di 1st page google.  

19

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la. u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika 2, dapat la rm60. Next, macam mana nak untung lagi?Dalam business ni sebulan u maintain 2kotak je. So, macammana nak buat? …

49