Posts in tag

tea


Pertama, kena kurangkan gula – comfirm berkesan. Tapi mampu tak kita minum seharian tanpa gula? Bagi saya jika tak minum air manis dalam sehari rasa tak bertenaga. U all macammana lak? Kedua, minum produk yang mengandungi herba Moringa Oleifera. Herba ini sangat berkesan  untuk menurunkan gula dalam darah. Jika saya diberi pilihan, saya pilih no:2. Persoalannya dimana …

28

RICH WEALTH GLOBAL yang memasarkan produk SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik …

33

Tentulah SYMA FIT TEA  #symafittea – teh potong gula sesuai untuk mencegah kencing manis. stokis diperlukan…

49

Harini 1st time sy dengar tn.syuk ceramah.  Orangnya muda lagi tapi semangat dia kental.  Tak rugi saya hadir harini (8/12/2018). Dia btau, banyak business sebelum ni mati kerana kena menaja selalu, tanpa penajaan ahli baru takde bonus. Contohnya gini,  tahun pertama takpe menaja ahli baru,  takkan tahun 2-3 kena menaja lagi. Rimaskan Tapi di richwealth …

25

Sifu saya duk jauh, kami berhubung guna wasap je. Dia selalu bagi tip, agar saya tak cepat drop. Dia selalu mention pada saya supaya hadir program secret of succes atau program BOP. Lepas tu dia suruh ambil gambar. Business syma fit tea ni saya kena fokus betul betul. Ni saya bergambar dengan salah sorang bos …

17

Minimum ye.. ada jangan risau. u beli 2 kotak syma fit tea, rm200. tu harga pakej dia(director), cuma caj pos tu u mungkin kena tambah la. u tau berapa untung? untung sekotak rm30. Jika 2, dapat la rm60. Next, macam mana nak untung lagi?Dalam business ni sebulan u maintain 2kotak je. So, macammana nak buat? …

49

ROOIBOS mengandungi banyak nutrisi yang penting bagi kesihatan. Dari tulang yang sihat sehingga pencegahan kanser dan juga membantu dalam penurunan berat badan.   Dialog U tanya diri U. Klik link dibawah, jika dah ready Apa kebaikan syma fit tea Viral ke syma fit tea? – YES Boleh tambah side income tak? – YES

44

Bos king wasap, mesti ada info baru ni. Rupanya HQ dah create Facebook dan intagram. Banyak info produk, testimoni dan perkembangan semasa kat sini. Tuan puan klik je, saya dah masukkan link tersebut dah. Ok sekian..happy enjoy!   Dialog U tanya diri U. Klik link dibawah, jika dah ready Apa kebaikan syma fit tea Viral ke …

51

keluar lagi testimoni syma fit tea NAK BELI SYMA FIT TEA WASAP SAYA 0103317006 Jika anda rasa artikel ini membantu, share la..

129