Posts in tag

tea


Percaya atau tidak, ni adalah satu kelebihan bila anda minum teh, tapi bukan yang biasa biasa. Teh ni dikenali dengan nama syma fit tea. U all tau tak, salah satu kandungan dia daun mulberry. Khasiat mulbery ni baik untuk menurunkan berat badan.  Katakan dalam sebulan u minum syma fit tea, bila timbang berat turun. Jangan …

126

100 stokis syma fit tea diperlukan Modal kecil je, untung besar PAKEJ : Executive Director : 24 Box Tea (Rm2400) Dapat 2 FREE account atas nama sendiri Kiraan untung runcit macam ni: sekotak untung rm30, darab 24 =rm720 Kiraan untung pembangunan rangkaian anda macam ni :  Cukup dengan 3 keping gambar ni dulu, banyakkan pening …

65

Done 1 ED pagi ni..!! info dari Mr.King Bagaimana ED jana rm? tengok bawah ni

39

Takut orang kata kita poyo?? Takut orang kata kita gila glamour?? Takut orang kata kita syok sendiri? ? Kenapa kita perlu takut dengan sindiran orang sekeliling..kita susah tak ramai yang kisah.. Perbetulkan niat..kita berniaga kerana nak bantu orang lain, kita berniaga untuk bantu ekonomi keluarga kita.. Sebenarnya musuh kita adalah DIRI KITA SENDIRI. Biar apa …

27

Beratur org nak join pakej ED. Dah kata jangan bagi king buat prospekting weh.. lambat tinggal Bagaimana ED jana rm? tengok bawah ni

53

-maaf, akan dikemaskini kemudian. stokis syma fit tea

28

-maaf, akan dikemaskini kemudian. stokis syma fit tea

23

-maaf, akan dikemaskini kemudian. stokis syma fit tea

28

-maaf, akan dikemaskini kemudian. stokis syma fit tea

29

-maaf, akan dikemaskini kemudian. stokis syma fit tea

43