Posts in tag

teh potong gula


Pertama, kena kurangkan gula – comfirm berkesan. Tapi mampu tak kita minum seharian tanpa gula? Bagi saya jika tak minum air manis dalam sehari rasa tak bertenaga. U all macammana lak? Kedua, minum produk yang mengandungi herba Moringa Oleifera. Herba ini sangat berkesan  untuk menurunkan gula dalam darah. Jika saya diberi pilihan, saya pilih no:2. Persoalannya dimana …

28

RICH WEALTH GLOBAL yang memasarkan produk SYMA FIT TEA. Antara kebaikan produk ni adalah: 🌱Green Tea – membantu meningkatkan metabolisma badan 🌱Daun Gymnema – menghindar dari ketagihan gula 🌱dDStevia – pemanis semulajadi 🌱Daun Pudina – menghilangkan stress 🌱Rooibos – merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga 🌱Mulberry – menghadkan glukosa masuk kedalam darah Moringa – Baik …

33

Tentulah SYMA FIT TEA  #symafittea – teh potong gula sesuai untuk mencegah kencing manis. stokis diperlukan…

49

Harini 1st time sy dengar tn.syuk ceramah.  Orangnya muda lagi tapi semangat dia kental.  Tak rugi saya hadir harini (8/12/2018). Dia btau, banyak business sebelum ni mati kerana kena menaja selalu, tanpa penajaan ahli baru takde bonus. Contohnya gini,  tahun pertama takpe menaja ahli baru,  takkan tahun 2-3 kena menaja lagi. Rimaskan Tapi di richwealth …

25

Sifu saya duk jauh, kami berhubung guna wasap je. Dia selalu bagi tip, agar saya tak cepat drop. Dia selalu mention pada saya supaya hadir program secret of succes atau program BOP. Lepas tu dia suruh ambil gambar. Business syma fit tea ni saya kena fokus betul betul. Ni saya bergambar dengan salah sorang bos …

17

Sikit je masa lagi produk symafittea akan VIRAL. Jangan lepaskan peluang ni, ni lah masa untuk anda mengubah tahap ekonomi anda. Bertindak sekarang. Untung runcit syma fit tea tinggi, untung dari network jual syma fit tea pun ada. Berminat wasap sy 0103317006

322