Posts in tag

teh


-maaf, akan dikemaskini kemudian. stokis syma fit tea

36

Stokis / dealer syma fit tea di Kuala Lumpur diperlukan. Kelebihan stokis / dealer kuala lumpur: pertama dekat dengan hq kedua dekat dengan penaja saya ketiga market fresh lagi keempat, boleh kira dengan jari, berapa ramai stokis / dealer team lain. kelima, nama anda saya akan iklan diweb ni. stokis syma fit tea Buat masa …

98

Orang Kelantan suka yang manis manis: nak air pun manis, gula tambah la, susu lebih la. Kuih pun manis manis, kena puding telor memang kaw manis. Makan pun nak manis, roti canai kuah dai siap tambah gula, tu orang Kelantan la. Risau juga, kot kena kencing manis, usia pun dah 3siri. Baru tahun ni, ada …

54

Tip nak tau produk tu viral ke tak! Pertama, u buka facebook u, jika u tgk user lain selalu ‘up’ produk yang sama, maka produk tu, i sahkan PRODUK VIRAL. Kedua, u cuba check hashtag dia, contoh hashtag ni syma fit tea (klik je, i dah link kan). Jika banyak, i sahkan PRODUK VIRAL. Ketiga, u ambil …

139

Hubungi pengedar/stokis syma fit tea sekarang dan tanya mereka how to create income? ok. Kelantan Machang 0103317006 Nazrin Selangor 0103317006 Nazrin Shah Alam 0103317006 Nazrin Petaling Jaya 0103317006 Nazrin Cheras 0103317006 Nazrin Kuala Lumpur 0103317006 Nazrin Johor 0103317006 Nazrin Kedah 0103317006 Nazrin Alor Star 0103317006 Nazrin Pahang 0103317006 Nazrin Kuantan 0103317006 Nazrin Pulau Pinang 0103317006 Nazrin kebaikan syma fit tea

302

100 stokis syma fit tea diperlukan di Kuala Lumpur Modal mampu bayar, untung besar PAKEJ : Executive Director : 24 Box Tea (Rm2400) Dapat 2 FREE account atas nama sendiri Kiraan untung runcit macam ni: sekotak untung rm30, darab 24 =rm720 Kiraan untung pembangunan rangkaian anda macam ni :  Cukup dengan 3 keping gambar ni …

761

Stokis/pengedar syma fit tea, sila baca ni 1) DOA – sentiasa berdoa pada ALLAH SWT, apa yg didoakan haruslah sampai dan nyata 2) USAHA – sentiasa berusaha menaikkan apa jua yg kita sedang lakukan sekarang.wlu terpaksa berkorban masa tenaga dan wang ringgit 3) REDHA – Mendapat keredhaan dari kedua ibu bapa kita 4) TAWAKKAL – …

139

Sikit je masa lagi produk symafittea akan VIRAL. Jangan lepaskan peluang ni, ni lah masa untuk anda mengubah tahap ekonomi anda. Bertindak sekarang. Untung runcit syma fit tea tinggi, untung dari network jual syma fit tea pun ada. Berminat wasap sy 0103317006

322